Kompania

Kreativiteti dhe pasioni kane qene gjithmone

ne ADN-ne tone dhe ne eksperiencen e kompanise LOGO FILM


U themelua ne 2004 LOGO FILM solli ne tregun Shqiptar kualitet dhe siguri ne produkte me origjine Italiane.

Teknologjjia dhe proceset inovative kane luajtur ne rol kyc ne historine dhe strategjine e zhvillimit teLOGO FILM’s.

Kejo na ben te jemi lider ne treg dhe te sjellim nje larmi produktesh dhe ne volume te medha dhe me cilesine me te larte e standartet me bashkekohore.

Ne sjellim te ju shirita ngjites ne forma te ndryshme, dimesione dhe ngjyra. Ne kemi ngjitesin perfekt per biznesin tuaj.

Paketimet tuaja tani do te duken me bukur dhe ofrojme mundesi personalizimi me ngjtesa te personalizuar sipas biznesit e kerkesave ne menyre qe te ruhet Brandi i produktit tuaj dhe sigurisht te ruhet sa me mire cilesia.