Produktet

Packing tape / Paketim me natriban

LOGO FILM sjell shirit ngjitës më cilësori në treg për
paketime Me dimensione, ngjyra të ndryshme, metrazhe e trashësi sipas kërkesës së klientit.

Me shiritin ngjites LOGO FILM Paketimet tuaja jane me te sigurta

 

 

 

Printing tape / Natriban i personalizuar (SKOÇ)

LOGO FILM sjell shirit ngjitës të personalizuar për të gjitha llojet e bizneseve. Kështu që ju
keni mundësi të bëni paketimet tuaja, me serioze, më efikase, më reklamuese
dhe më të sigurta në treg.

YOUR LOGO HERE ( tani logoja juaj është kudo )

 

 

 

 

 

PVC Tape / Shirit ngjitës PVC

LOGO FILM sjell shiritin ngjitës PVC me dimensione dhe metrazhe të ndryshme i cili është një shirit i fortë dhe përdoret për amballazhime, paketime me peshë të rëndë. Skoç
rezistent dhe cilësor për bizneset tuaja! (edhe i personalizuar).
Disponojmë dhe pajisjet e mbyllje vetë qeseve. Me shiritin ngjitës PVC me ngjyra, bëhen mbylljet e qeseve si psh.:  qeset e bukës, frutave të thata, frutave, perimeve, mish etj.

 

 

 

 

 

 

Fiber Glass tape / Shirit ngjitës me fije qelqi

Sjellim shirit ngjitës profesional me fije qelqi me dimensione dhe metrazhe sipas kërkesës së klientit, përdorimi i të cilit aplikohet në mur, gibs, cartongesso, graffiato etj.
Me këtë ngjitës puna juaj do të ketë cilësi dhe rendiment të lartë.

 

 

 

 

 

Biadesive tape / Natriban ngjitës nga të dyja anët

LOGO FILM sjell tek ju shirit ngjitës biadeziv (ngjitës nga të dyja anët) me kualitet të lartë, shumë
përdorimësh me përbërje polietileni. Biadezivi është ideal për letër, lëkurë, materiale plastike dhe për tapete e
linoleum etj.

 

 

 

 

 

 

Aluminum tape / Natriban prej alumini

LOGO FILM sjell tek ju shirit ngjitës prej alumin i cili përdoret në fusha të ndryshme si psh. Aspirator,
Kaldaja, kondicioner, sisteme ngrohje, tuba sobe etj. Është një shirit ngjitës cilësor dhe resiztent
ndaj të nxehtit, ftohtit dhe lagështisë etj.

Është një shirit ngjitës cilësor dhe rezistent ndaj të nxehtit, ftohtit, lagështisë etj.
Me shiritin ngjitës prej alumini LOGO FILM puna juaj është e sigurtë.

 

 

 

 

Duct tape / Natriban amerikan

Shiriti ngjitës Duct tape me fije tekstile për përdorim të përgjithshëm.
Ky shirit ngjitës përdoret në çdo sipërfaqe dhe griset manualisht me lehtësi. Fushat
e përdorimit janë: hidraulike, ndërtim, etj. Shumë i fortë dhe rezistent ndaj lagështisë dhe shumë funksional.

 

 

 

 

 

 

 

 

Masking tape / Natriban prej letre (tenije).

LOGO FILM sjell tek ju shiriti ngjitës prej letre për përdorim të përgjithshëm edhe lloje specifike (sipas kërkesës së klientit). Përbërja është me rrëshirë natyrale e holluar me solvent.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tape PE UV / Natriban PE UV

LOGO FILM sjell tashmë tek ju një shirit ngjitës special për fushën e bujqësisë. Kryesisht për serat,

riparime të mushamave, tendave etj.
Është rezistent ndaj diellit e shiut. Përbërja polietilen dhe UV rezistent.

LOGO FILM ju bën të mos shpenzoni shumë për dëmtimet tuaja por të riparoni ato me shiritin ngjitës PE UV.

 

 

 

Handly tape / Natriban për koli

LOGO FILM sjell tashmë tek ju një shirit ngjitës special. Ky shirit ngjitës shërben për mbajtjen e
kolive të ujrave, birrave, letrave të guzhinës, tualetit etj.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dispenser tape / Pajisje për paketim

LOGO FILM sjell tashmë tek ju pajisje profesionale për paketime.
Përdoret për paketime e kutive të kartonit etj. E thjesht në përdorim.

 

 

 

Electrical Insulation Tape / Izolant për rrymën elektrike

Izolant i realizuar me material të butë PVC pa plumb me rrëshirë gome e holluar me solvent.

Shirit izolues elektrik PVC për tension të lartë.

 

 

Masking Tape Personalized / Letër  ngjitëse e personalizuar

LOGO FILM sjell tashmë tek ju letër ngjitëse e personalizuar. Kualitet dhe rendimenti i lartë në punën tuaj.

 

 

 

 

 

 

 

    Nga pjesmarrjet e sukseshme të Kompanisë Logo Film nëpër Panaire të ndryshme.

 

 

 

 

 

YES WE CAN

 

LOGO FILM me një eksperiencë prej vitit 2004 në tregun shqiptar ofron siguri dhe cilësi për produktet me origjinë italiane: Skoç i printuar dhe i paprintuar në të gjitha dimensionet dhe metrazhet, biadeziv, letër ngjitëse, ngjitës alumini, ngjitës universal (për fushën e ndërtimit). Klishe të përgatitura ose lëndë të parë të të gjitha llojeve