Prodhimi

Ne jemi te specializuar ne prodhimin e shiritave ngjites me teknologji shkrirje te nxehte dhe uje.

Procesi i veshjes me teknologjinë e shkrirjes së nxehtë përdor ngjitës të bërë nga gome sintetike të nxehtë, rrëshira hidrokarbure dhe elementë të ndryshëm. Procesi lejon marrjen e shiritave që janë të lehta për t’u çlodhur, kanë ngjitje të lartë dhe gjithashtu kanë vetitë e shkëlqyera ngjitëse.

Procesi i veshjes me teknologji me bazë uji përdor ngjitësa akrilikë të ftohtë që nuk përmbajnë tretës ujorë të emulsionit. Rezultati është një produkt te paster, me qëndrueshmëri, jo toksike dhe rezistente ndaj rrezet UV.

Një kompani dinamike në përmirësim të vazhdueshëm ...

Makineri moderne dhe procese të automatizuara, na lejojnë të arrijmë efikasitetin më të lartë të prodhimit.

Linjat tona me teknologji të avancuar të veshjes sigurojnë cilësi konstante të lartë të produktit të kombinuar me fleksibilitetin e prodhimit. Meqë kemi linja të shumta prerjeje, ne mund të krijojmë shirita ngjitës të çdo formati dhe madhësie sipas nevojave të klientit.

Nga materialet e papërpunuara
te produkti i përfunduar.

Rritja e vazhdueshme e kompanisë, ka hedhur themelet drejt një menaxhimi të automatizuar të proceseve të ndryshme, gjë që e vë teknologjine në shërbim të ciklit të prodhimit dhe siguron kontroll të plotë.

Automatizimi i plotë i ciklit të prodhimit përfshin disa përparësi në drejtim të:

  • Gjurmueshmëria dhe disponueshmëria e produktit në çdo fazë prodhimi
  • Maksimizimi i efikasitetit në proceset e biznesit
  • Minimizimi i gabimit gjatë ciklit të prodhimit
  • Integrimi i plotë midis punes njerzore, makinës dhe sistemit të informacionit të kompanisë