Logjistika

Rrjeti logjistik përhapet në të gjitha qytetet e Shqipërisë.

LOGO FILM është sinonim i cilësisë, besueshmërisë, teknologjisë së përparuar, kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit. Ne po sigurojmë vëllime të mëdha prodhimi në mbi 12 qytete rreth Shqipërisë.

Logjistika është e organizuar në detaje dhe funksionon në një bashkëpunim të ngushtë me ekipin tonë të shitjes që menaxhon direkt të gjithë klientët tanë vendas. Qendra jonë logjistike është zgjeruar kohët e fundit me 2.000 m² për të përmirësuar dhe zgjeruar shërbimin ndaj klientit.